BØKENE

De tre første bindene i serien er lagt ut i sin helhet på internett. Klikk på titlene for nærmere opplysninger!

Alle tolv bøkene kan nå kjøpes samlet på CD-rom for kr. 100,- pluss porto. Send mail til Dag Ove Johansen  

 

07.06.2005: SISTE NYTT

Produksjonen av lydbøker av både den samiske og norske versjonen av SJAMANENS RIKE er snart på trappene.

Det blir brukt profesjonelle opplesere samt at det er brukt både musikk- og lydkulisser i produksjonen. Et nytt og spennende produkt for de som liker lydbøker!

GI MEG TILBAKEMELDING OM DETTE HØRES INTERESSANT UT

Send en mail til forfatteren av SJAMANENS RIKE

Dag Ove Johansen  

 

Alle tolv bindene samlet på ett brett (en duk...)

 

04.03.2004:

  • 1: GEAIDDANIEHKU, første bok i den samiske utgaven kommer ut på forlaget Idut. Pressemelding kan du lese både på norsk og samisk.

-------------------------------------------------------- 

Ønsker du å kjøpe omslagene fra bokserien som A3/A4-plakater eller T-skjorter, kan du sende meg en mail:

 

---------------------------------------------------------

04.01.2005:

I og med at serien for lengst er avsluttet, er det nå bare muligheter til å få første bok gratis når man abonnerer på hele serien.

---------------------------------------------------------

 Du kan lese hva Leserne mener om bøkene i serien SJAMANENS RIKE her. Les rapport fra bok-turen i Nord-Troms og Finnmark i august 2002 her 

--------------------------------------------------------

Avisene sier om RAVNEDRØM - første bok i romanserien SJAMANENS RIKE som ikke er en vanlig skillingsvise-serie:

 

  • "Maskulin med action, blod og annet som gir serielivet mening. Absolutt original i havet av gråtende sigøynerpiker og tapre alenemødre."(Sissel Hoffengh, Dagsavisen)
  • "For dette er eventyr, først og fremst eventyr. Men det er ikke bare det. Det er også en bok med kulturkunnskap. Forfatter Dag Ove Johansen har virkelig studert samisk kultur og historie, før han begynte på skrivinga." (Morten Ruud i Finnmark Dagblad)
  • "Personskildringene er relativt nyanserte, og dermed troverdige."(Guri Hjulstad, Trønder-Avisa)
  • "Ny serie, og slett ikke så dårlig heller.....Dag Ove Johansen besitter åpenbart omfattende kunnskap om en viktig del av norsk/samisk historie. Hans bruk av historiske personer gir lyst til å følge denne serien." (Fartein Horgar, Adresseavisen)
  • "...men folk er skildret på troverdig vis. Og om deres tanker, tro og drømmer skriver Johansen svært så overbevisende. Tidskoloritten virker ekte: dette kunne godt ha hendt i 1893!"(Harald O. Lindbach, Ságat)
  • Faktaside om SJAMANENS RIKE på www.finnmark.net. Les mer her

Alle omslagene til Sjamanens rike er utført av kunstneren Boro Pavlovic. Han leverer dem som oljemalerier i full størrelse.

I bok nr. 3, VESTENFOR SOL, som utkom 24.juni, finner du kart over Finnmark samt reiseruten for den første gruppen av samer som reiste over til Alaska 10.april 1894. Kart over Finnmark med de fleste stedene som er nevnt i SJAMANENS RIKE finner du også på denne hjemmesiden ved å klikke her.